MEANGIRLS

Meangirls är avklarad och den var minst sagt lika rolig som vanligt, men denna gång skrattades det innan själva skämten uttalades. Då är det illa. 

- "Du dansar som en full pensionär"

Tisdag

Har just ätit mat. Det blev laxfilé och couscous med wok, mums! Sitter nu och skriver ihop en lista med övningar och vad man allmänt ska tänka på när man har hand om simskolor till tjejerna som tar över efter mig och Isabell. Jag har hunnit klart Plask&lek och halva sim1, bara sim2 och bröstsimskola kvar att skriva om nu :)

Ska straxt åka iväg till simskolorna. Idag jobbar jag med världens bästa Johanna! kul!

Samma sak, hela tiden...

Nu sitter jag och söker jobb. Jag sitter och skriver samma saker hela tiden.. Att jag är en glad, positiv och serviceinriktad tjej. Men det verkar fungera eftersom jag redan (på ca en timme) har fått två svar att jag ska höra av mig för en intervju när jag kommer till Bergen! Whey. 

Funderar på om jag ska överge jobbsökandet för idag och istället leta mat i kylen. Tror jag ska satsa på det sista alternativet. 

Snart födelsedag

Snart fyller jag år (på torsdag), men vad ska jag önska mig? Mamma har köpt en regnjacka till mig, men mer vet jag inte.. Hjälp?

Mycket på en gång

Mycket ska hända på så kort tid. Igår gick jag upp vid 6! Det var mörkt när jag vaknade. Det har inte hänt på väldigt länge, och det var hemskt. Cyklandes och huttrandes på väg till cafeterian försökte jag hålla mig vaken utan att ramla omkull. Att jobba gick kanon och hemma bjöd mamma på väldigt god mat. Efter en snabb dusch slängde jag mig iväg på cykeln igen (ja, jag har körkort) för att cykla i motvind till vilbergen. Det tog bara 15min längre tid än det brukar. 

När Sara ringde övergav jag Linda & Sara och cyklade ner till badet där jag mötte Sara och vi gick in till stan och började leta efter ett matställe. Tillslut hamnade vi på Världens där vi delade en portion kycklingspett med pomme, MUMS! Till maten blev det ett glas vitt vin och ett glas vatten. Många bekanta sprang förbi oss och stannade till för ett litet samtal. Så småningom vandrade vi vidare en prommenad och hamnade tillslut på Lisas inflyttningsfest. Det var varmt och trevligt. Kvällens samtalsämne blev längd för Saras del (och nej, hon drack inte alls upp alla Lisas cider). Nu måste jag lägga in bilder på Sara på facebook ;) 



Idag tog jag en ordentlig sovmorgon och slog även rekord i att tvätta håret (2min!). Körde iväg till Sara och fickparkerade för första gången sedan jag tog mitt körkort i januari. Linda kom efter någon minut och vi började diskutera framtiden. Nu tror vi att vi har en plan för hur vi ska gå tillväga :) 

Nu sitter pappa och jag mittemot varandra med en varsin dator och är allmänt osociala. Men det tar vi igen när vi ska åka och spela badmindton :) Nu väntar maten och ikväll väntar Susanna med Meangirls :)

Det ligger alltid en extra strumpa i tvättmaskinen..?

Hur kommer det sig att jag varje gång när mamma ber mig tömma tvättmaskinen finner en extra strumpa/en strumpa är försvunnen? Bortsprugna strumpor borde vara ett av världens svåraste och mest olösligasta problem. 

Idag ska jag jobba mellan 15 och ca 20, men inte med vem som helst, utan med SUSANNA! Dock börjar jag få lite småont i halsen, men jag vägrar att bli sjuk. 

Den långa dagen lider mot sitt slut

Oj vilken lång dag det har varit, kom hem för en halvtimme sen. Cyklade hem från Linda där vi satt och pratade om framtiden. Jag kommer minst att stanna i Norrköping tills den 5okt än så länge. Imorrn kommer jag troligtvis veta mer om min framtid. 

Simskolorna var mycket trevliga idag! Jobbade med 'normala' människor, och tro det eller ej Lisa, men Sofias pojkvän bor i Katrineholm ;) Haha, det var dagens garv! Nu måste jag snart sova eftersom jag har ställt väckarklockan på 7 imorrn. Tänkte att jag skulle vara  oerhört duktig och springa på morgonen. Om jag skulle motionera allt som jag tänkte skulle det knappt finnas något kvar av mig!

Det är dagar som dessa som gör livet så oförutsägbart

07.49 gick mamma och jag från bilen in genom dörrarna på maxihuset i Norrköping där den nya Staduimbutiken öppnas idag. Enligt mamma var vi i väldigt god tid, men jag tror minsann att vi båda tappade hakorna ganska rejält när vi såg vad som väntade oss. Utanför Stadiums dörrar stod ca 300pers och väntade på att porten skulle slås upp. Konkurentsen var enorm och innanför mitt huvud krossades bilden av mig hållandes i Everestjackan för en 500-lapp. Typiskt. Vi bestämde oss för att stå kvar och avvakta ett tag utifall att alla plötsligt av någon anledning skulle ändra sig. Så blev det inte. När dom äntligen öppnade så sprang alla in direkt fram till de omtalade jackorna och innan vi ens hade hunnit sätta en fot i butiken var alla 140 jackorna slut.

Trots motgången gav vi inte upp utan vi gick fram till jackorna för ordinarie pris. Där hittade vi en svart, regn- och vattentät jacka som vi tog istället + en svart fliströja vilka kommer bli mina fördelsedagspresenter om en vecka! När vi vände oss om mot kassorna för att titta efter kön hade kön växt något enormt. Kön gick bokstavligt talat ett helt varv runt butiken, suckandes ställde vi oss sist. Efter en väldigt seg timmes väntan kom vi fram till kassan och betalade. Snabbt som vinden sprang vi in på maxi för att handla mat. När i hade kommit halvvägs genom affären blir allting plötsligt kolsvart. Vi fick uppleva ett strömavbrott på maxi för första gången i våra liv. Det blev en utmaning att hitta rätt saker, men tillslut fann vi kassorna där det var enorma köer eftersom de inte fungerar utan ström. Tur som vi hade skickades vi iväg till en kassa som fungerade tack vare ett reservbatteri och kom hyfsat snabbt därifrån. 

Väl hemma pustade vi ut med en macka och en kopp kaffe på den soliga och varma balkongen där jag fortfarande sitter och njuter av att inte börja jobba förän 15.00! Det är dagar som dessa som jag älskar. Man kan inte förutse vad som händer och alt blir mycket mer spännande! 

Jack-jakt

Sitter och kollar på 'vem kan slå Filip & Fredrik' och jag måste säga att jag har lite svårt att förstå det roliga i programmet? Men det finns troligtvis någon i Sverige som tycker om humorn. Ska straxt förflytta datorn uppåt så jag kan lägga mig i sängen och kolla på sista halvan av 'Ladder 49' som hittills har varit riktigt bra!

En bra start på dagen

Idag bestämde jag mig för att det ska bli en bra dag. Därför startade jag dagen med en ordentlig och supergod frukost bestående av te, juice, äggmackor, apelsin och en kiwi. Mums! Dukade fram allting på en fin bricka och bar in den till tv:n där Top model visades och där satt jag och njöt av min goda frukost samtidigt som flickorna på tv:n skulle gå ner i vikt. Jag skulle för allt i världen inte vilja byta plats med dem. Nyss kom jag hem från en prommenad och under prommenade slog det mig plötsligt att jag bor väldigt fint. Vattnet låg spegelblankt med lite dis över sig och båtarna låg stilla vid bryggorna. Nu ska jag ta reda på billiga flyg till Asien-någonstans, göra en kopp kaffe, senare ska jag rota i frysen efter såkallad mat och sen blir det simskolor för ovanlighetens skull :) Ciao

Måndag lunch

Jag fastnade framför en film igårkväll. Kommer inte ihåg vad den heter, tror det var något med 'skicka vidare', men det var en av de bästa filmerna jag någonsin sett. Jag hoppade in i handlingen efter halva filmen. Trots det satt jag med tårar som rann nerför kinderna i slutet. 

I fredags blev det en Hugo-kväll med Guitar Hero innan hemma hos Linda. Nu har Sara och jag bevisat att rödvin blandat med fanta eller sprite är jättegott :) Det är verkligen värt att testa! Kvällen var väldigt trevlig och rolig. Svårt att ha en tråkig kväll med underbara människor..

Lördagskvällen spenderades i Svärtinge hos Sara tillsamans med Eve, Sanna & Vickan. Det blev matlagning, pokerspelande (om godis såklart) och pirates. Alla kort som togs blev skitfula och Vickan & jag konstaterade att det bara var verkligheten som visades. 

Idag blir det simskolor vid tre och ridning senare ikväll!

Fettfri skinka för 225:-

Jag har ett mål. Att skaffa mig en såkallad "kondition". Jag har hört rykten om att man finner detta genom träning, bla genom löpning och cykling. Därför har jag börjat cykla i stället för att köra bil och även (tro det eller ej, men det är sant) springa på kvällarna. Idag blev det ca en mil på cykeln och löpning på gymmet, där magen och ryggen även tränades stenhårt. Nu sitter jag i sängen och har en underbar känsla i kroppen, att vara helt slut efter ett träningspass. Det måste vara en av de bästa känslorna som jag upplevt.

Jag förstår inte hur man kan vara helt beroende av en enda låt. Johnossi - 18 karat gold.

Jag bor hos Linda på heltid!!

Är detta ett tecken på att jag spenderar mycket tid hos Linda?
   - Idag är det onsdag. Sist jag träffade någon i min familj var i söndags då jag snabbt åkte hem mellan jobben för att äta lunch. Sedan i söndags har jag träffat Lindas mamma och bror varje dag. Igår föreslog hon att jag skulle flytta dit på heltid.

Igår blev det en mysfika med världens bästa Karlsson på stan samt dela ut kort till simskolorna. På kvällen bar det självklart av till Linda's. Idag blir det först och främst att vattna blommorna, laga något att äta, jobba och senare gymma med Susanna. Det är inte klokt vilken träningsverk jag kommer ha imorrn.. Stackars mig!

Jag förstår inte hur man alltid lyckas med sin timing. Varför ska allt bra hända nu? Det är nu jag mår som bäst och det är även snart jag ska åka iväg från allting.

Nu är aven jag en i mängden..

Jag har skaffat mig en blogg. Frågan är vad man skriver i sitt första inlägg?

- Att en skata hoppar upp för stegen på min grannes tak?
- Att det ligger ett äpple på studsmattan?
- Att jag måste ta mig i kragen och börja laga mat?
- Att jag ska till Linda ännu en kväll?

RSS 2.0