Studiebesök till Krapperup

Natten mellan måndag och tisdag var hemsk då det var en storm-varning utfärdad i Skåne. Fick sedan reda på att det hade varit värst här i Helsingborg. Sov en dryg timme och vaknade sedan till vid 12 av blåsten, vid ett knackade det på min dörr och Jenny kom ner från 5e våningen till mig. Tillsammans låg vi och halvsov hela natten i min säng!

På tisdag morgon åkte klassen iväg på studiebesök till Krapperups slott/borg! Det var svinkallt, blåsigt och soligt, men ack så trevligt! Har kört box både i måndags och onsdags och nu försöker jag baka bröd :)


Krapperup


Superglada Malin & Malin


Fredaaag

Vaknade inatt och kollade på klockan, då stod den på 02.52 och killen ovanför mig satte igång med efterfest! Varför inte på en torsdagnatt lixom? Min säng rörde sig i takt med hans bas och jag satte i öronproppar och somnade om tills dess att alarmet på min gamla mobil bröjade ringa vid 6-tiden i morse..? Så kan det gå när man försöker lyxa till det med sovmorgon till 08.30..

Hade en excellövning i diagramritning mellan 10-12 idag och lagade efter det en mega-god bulgur-röra med lime, kyckling och grönsaker. Räknade matte tills jag fastnade och funderar nu på om jag ska baka bröd ikväll? Kan bli spännande!

Imorgon är det lördag och då blir det plugg, plugg och Malmö! Ska ev träffa Malin innan jag käkar middag med Ebba & Marie-Louise och därefter beger mig till min kusins inflyttningsfest :) Har en väldigt kul helg att se fram mot med andra ord


Här är resultatet av att inte äga någon tv -> en fin dörr!


Box, box, box, box!

Ska snart iväg på Box och slå lite på Malin igen!!

Idag var det bara matteövning mellan 13-15, men duktig som jag är har jag räknat ända sen 8 imorse +läste 2kap i miljöboken. Med andra ord är det färdigpluggat för idag! Skönt

Får käka kvällsmat ensam ikväll eftersom denns sköning befinner sig i Lund


RSS 2.0