Alla väskor ska packas!

Då sitter jag här med hela garderoben uppochner. Att det alltid ska sluta så när jag försöker komma underfund med vad jag ska packa ner i mina väskor. Idag ska jag som sagt både hinna med att packa väskan inför jobbet och till Edinburgh. Jobbar idag 16-22 och imorrn 10-22, kommer därför inte hem förrän måndag och då blir det till att snabbt byta väska och springa iväg till flygbussen som förhoppningsvis ska hinna fram i tid till planet.. Vill inte göra en "Julian och Christin" när vi sprang genom hela Edinburgh flygplats för att hinna med planet till Sverige..

Istället för att sitta här ska jag nu ägna mig åt att överlista ryanairs resevillkor. Reser nämligen bara med handbagage och vill kunna ta med mig så mycket saker som möjligt utan att behöva slänga hälften vid säkerhetskontrollen..

Ciao!!


Three days!

On my way to Edinburgh in three days :)


En månad har gått..

Det här med att blogga är nog inte det som ligger mig närmast om hjärtat. Det skrivs nog lite periodvis här, och frågan är om någon ens läser den? Men jag ska försöka hålla den uppdaterad utifall att det finns några trogna beundrare där ute i världen som skulle vara intresserade..

Dagen började med en tallrik havregrynsgröt med torkad frukt och nötter, hur smaskigt som helst! Sedan följde en långprommenad med mina nyinköpta gympaskor, och det var som att prommenera runt i himmelriket. En ny stabil sula, raka motsatsen till mina gamla som blev kvarlämnade i Edinburgh. En kopp kaffe avslutades precis och nu ska jag surfa runt lite på internet för att försöka ta reda på vad jag kan göra med mitt liv...!
Har även planer på att göra ett kollage med citat och bilder från Edinburgh som ska få pryda min vägg.. För övrigt har jag varit i Sverige i exakt en månad idag.

Ciao!

EDINBURGH!

Då var det dags för ytterligare en liten tripp tillbaka till staden där jag lämnade mitt hjärta, Edinburgh. 22/6-28/6 bär det av :) Julian, Whitney och Chris here I come!

Jobbet flyter på väldigt bra och jag älskar det. Idag bär det av ut till Holmen för att hälsa på morfar, senare ska jag svänga förbi Sara och ikväll finns det absolut inga planer.

Solnedgång vid Holmen för ett par veckor sedan

Linda & Bal

Nu bär det straxt iväg mot 'Toblerone-huset' för att träffa saknade LINDA och prata minnen! Senare ska vi eventuellt möta upp älskade ELVIRA och ta kort på de vackra människorna på BALEN!

Vilken dag hörrni!? ;)


Hade ingen bild från balen på datorn, så det blev en från Jo's Birthday-party istället..!

VB och Introduktion

Ikväll är det VB som gäller med bla. Eve, Sara och Vickan som är inne på sin studentvecka. Det ska bli riktigt kul att få minnas tillbaka på studentveckan från förra året, fast samtidigt vara med och uppleva en ny!

Jag är precis hemkommen från Mon där det var introduktion för alla receptionister som gällde. Totalt kommer vi vara fem stycken över sommaren och alla är jättegoa!

Middag, prommenad och väldens bästa EVELINA väntar nu.

Pearl Jam

I just want to scream... hello...
My god it's been so long, never dreamed you'd return
But now here you are, and here I am
Hearts and thoughts they fade... away...


Ibland fastnar man direkt för en sång eller text när man hör en låt för första gången. Man kan lyssna på den om och om igen utan att trötna och få gåshud varje gång. Jag bara älskar det! (Att låten sedan är förknippat med något/någon man älskar har nog en stod betydelse).

Hur som helst har dagen varit ganska lagom. Vaknade av att en bålgeting flög in genom mitt fönter- idag igen. Fixade sedan lite 'viktiga' grejer på datan och cyklade in till stan för att möta upp saknade Eve. Det blev en kort genomgång av våra liv de senaste halvåret innan Eve byttes ut mot Sanna och en 'repris' följde. Eftersom jag hade lämnat jackan hemma blev det till att cykla småhuttrandes hem i regnet.
Hemma har jag bara förberett inför jobbintroduktionen imorrn bitti genom att packa och läsa igenom alla papper en sista gång. Måste tillägga att detta är nog första gången som jag pluggar på något under ett år, och det är lite småjobbigt.. Kommer hem igen på fredag och då är det BAL-kikandes med Linda. ÄNTLIGEN ska jag få träffa henne igen!


Saknar den underbara tiden

Sitter och längtar tillbaka till Edinburgh, något enormt!! Halvåret som jag spenderade där var det bästa halvåret i mitt liv. Varje dag bjöd på skratt och skapade nya minnen att minnas livet ut. Whitney och Julian är två av de bästa personerna som jag någonsin har lärt känna, de är Edinburgh för mig. Behöver jag ens säga att jag älskar dem?


Sunny day!

Då har jag mixtrat lite med inställningarna på bloggen, men jag vet inte riktigt om jag blev nöjd eller inte.. Hur som helst är det en toppendag ute och det är så härligt! Ska straxt gå ut och lägga mig i solen igen och njuta, men först tror jag att jag ska göra en kopp kaffe :)

RSS 2.0