Toppenhelg!

Har haft en toppenhelg, utan plugg med mycket trevligt folk! Ebba kom på besök i fredags och egentligen skulle Marie-Louise också komma, men den tjejen hade bestämt sig för att bli sjuk lagom tills fredag. Så jag, Ebba, Malin och Jenny åt jättegoda kycklingfajitas med gott vin och satt och pratade hela natten lång i min lägenhet.

På lördagen åt Ebba o jag en väldigt trevlig frukost med dukat bord innan vi begav oss av på en låååååång prommenad runt heeeeela Helsingborg! Vi hittade många småbutiker med hur trevlig personal som helst. Drygt tre timmar senare kom vi tillbaks till lägenheten och Ebba tog sin väska för att åka tillbaka till Lund. 10 min senare fick jag besök av min kära kusin Patrik. Vi drack kaffe och te, handlade, gick, såg på film och spelade kort sen åkte han hem och jag skrev ett par rader på grupparbetet som ska lämnas in på tisdag.

Imorse satte jag och Jenny oss på tåget mot Malmö och lite innan tio kom vi fram. Jag hade pratat med Gustav i klassen som sa att affärerna öppnade tio, men det visade sig vara fel eftersom det var söndag idag.. Då gick vi istället en jättetrevlig prommenad förbi Malmö Hus och Turning Torso i den strålande solen bland alla pensionärer och hundar. Lagom till lunch anlände Malin och vi gick omkring ett tag till innan vi åkte hem, och jisses vad jag blev trött på tåget! Nu ska jag försöka sova ett par timmar innan jag tar nya tag till den nya veckan!


Vardag

Eftersom jag har en ny superfin telefon har jag börjat ta lite vardagsbilder - Äntligen!

CAD-genomgång


Passar på att njuta av solen på lunchen, Jenny, Malin och Annelie


Malin, Annelie, Jag och Emmy (inte alls tårar i ögonen av kylan)


Och slutligen lite......... JA! - matteplugg med alltid lika superglada Malin!



Det var gårdagen det!

En supermysig helg, utan tvekan!!

Har haft en superhärlig helg! På fredagen köpte jag äntligen gardiner till lägenheten och satt hos Malin och myste och kollade på Superman på kvällen. Lördagen blev en heldag med matte och på kvällen middag uppe hos Jenny med Annelie, Emmy, en kycklinggryta, äppelpaj och lite vin. Hur mysigt som helst! På söndagen uppdaterade jag mitt CV och gick iväg en sväng med Malin till gymmet. På kvällen satt jag och Jenny och försökte bland annat begripa detta:

"För det första är den funktionsklass för vilken integralen mellan a och b av f(x) dx är definierad mycket implicit bestämd av definition 2, och vi vet inte om till exempel varje på (a,b) kontinuerlig funktion är integrerbar över detta intervall. För det andra saknar vi räkneregler för integraler. Och för det tredje är det ännu oklart hur vi i konkreta fall ska bära oss åt för att beräkna en integral."

Dock utan vidare resultat..


Lägg märke till mina fina gardiner



Annelie, Emmy och Jenny


20:e Januari

4 dagar avklarade i skolan! Känns som det var lov för en evighet sedan. Tack och lov är jag ledig imorrn enligt skolschemat, dock inte enligt min "att-göra-lista"..

Just nu har vi fyra pågående kurser:
  - Analys 2: matte, matte, matte, matte och lite mer matte...
  - Kommunikation och datorverktyg: Har precis börjat med CAD (sitter och laddar ner det till min dator nu), och snart väntar även Excell
  - Arkitektur och byggteknikhistoria: Kan nog vara väldigt lärorikt att ha med sig i bagaget i framtiden. Kommer ha en inlämningsuppgift så småningom som går ut på att "låtsasrenovera" en fasad på en befintlig byggnad här i Helsingborg, tror det kan bli riktigt intressant!
  - Miljövetenskap: Väldigt sega föreläsningar utan någon speciell röd tråd..
Det är väldigt tur att vi bara har tentor i 2 av dem, annars hade det blivit extremt mycket plugg i mars..

Träninsverken från gårdagens stenhårda boxpass med Malin börjar sätta sig i mina stackars muskler, funderar på att simma väldigt lugnt för att mjuka upp kroppen lite.. Kan verkligen behövas! Ska nog ta med mig lite gröt upp till Jenny innan jag beger mig till gymmet :)


Helsingborg - I'm back!

För jag har klarat båda mina tentor som jag hade innan jul! Wohoo


RSS 2.0