AUSTRALIA

Då är det här troligtvis sista inlägget på läääääänge. För att imorrnkväll åker jag nämligen till Arlanda och på onsdag morgon sätter jag mig mot planet till London, flyger sedan sicksack över jordklotet tills jag når Sydney efter stoppet i Hong Kong. Från dess att jag lämnar huset tills dess att jag får lägga mig i en (förhoppningsvis bekväm) soffa/säng och sova ordentligt är det 2 dygn. Hur ska jag kunna stå ut med mig själv så länge?!

För er som inte visste/har glömt fyllde jag 20 i fredags. Det firades med en shoppingrunda på Systemet med mamma, där vi köpte en varsin liten flaska vin. Jag fick även mottaga gratulationer av den manliga kassörskan! På kvällen åt familjen och compani mat på Bomulls där det bjöds på en underbar 80-tals show :)

Lördagskvällen var det middag med de få vänner som fortfarande är kvar i stan. Slutade med utgång till Hugos där jag träffade en del gamla bekanta ansikten.

Igår jobbade jag sista dagen på badet och det kändes lite halvskumt när jag sa: "Hejdå, vi ses om 8 månader". Idag har jag däremot gått omkring och varit supernervös, och frågan är om jag kommer få någon sömn inatt. Om jag inte lyckas kommer jag i alla fall ha läst ut sista Twilightboken innan jag åker ;)

Glöm inte kommentera på resdagboken!


Dagens höjdpunkt

Jobbade sista gången med onsdagsgrupperna igår och ibland bara älskar jag barnen!

Jag: "Då ska vi simma en längd med både benen och armarna. Ni får ha huvudet under vattnet, men glöm inte bort att andas över vattnet!"
Alla barnen simmade iväg..
Jag vid nästa längd: "Bra, då ska vi simma en längd till, men med huvudet över vattnet"
Ett av barnen tänkte efter jättesnabbt och utbrast: "Och då ska vi andas under vattnet!?"

Haha, jag Lisa o Eve kunda knappt hålla oss för skratt!!



Jag har glömt bort att skriva att jag var hos Linda i helgen och kollade hennes skola samt sa hejdå. Det var supermysigt och jättekul!
Idag är aven min sista dag som tonåring :)


RSS 2.0