TWILIGHT!

Jag måste erkänna att jag är helt såld på Twilight! Var i Linköping igår hos Therese i hennes mysiga lya och tittade på filmen. Herre gud säger jag bara - SE DEN!! Jag fick även låna med mig de två första böckrna hem och jag har redan läst typ hundra sidor. Låter inte sådär jättemycket på ett dygn kanske, men tänk även på att jag har jobbat ca åtta timmar idag och därmed inte haft så mycket tid att läsa..

Gårdagen bjöd på en hel del trevliga saker, framförallt ridningen med Emma! Det var supermysigt att skritta omkring i skogen och bara njuta av naturen och att äntligen sitta på hästryggen igen. Vi fick till och med lite action mot slutet..! Det ni!

Idag har jag som sagt jobbat lite och tiden gick väldigt fort! Jag trodde att det skulle bli ganska segt att sitta och pricka av simskolebarn, men det visade sig att det var kickoff för NKK idag. Därmed var det massor med personer som jag inte har träffat på hur länge som helst som var där. Bland annat älskade Bodis!!

Nej vad fasen ska jag sitta här för när jag kan drömma mig bort i min bok. Det tackar man inte direkt nej till ;)


Dags igen

Tänk om man skulle åka iväg till det stora landet 'down under', hur underbart vore inte det?

Gårdagen blev riktigt härlig! Lunch med Emma på bomull, fika med Ebba, bilfärd runt hela stan i jakt på en blå kamera med 'beatuty-funktion', fika på Elviras balle och prommenad runt strömmen för invigning av kameran. En toppendag helt enkelt :)


PERSONALFEST!

Då är jag nyss hemkomen från den roligaste personalfesten ever! Det började med party i bilen ut till Mon igår runt halv två. Framme tog vi på oss de superheta våtdräkterna, skorna, handskarna och solglasögonen. Vi var med andra ord redo för VATTENSKOTER-ÅKNING! Det var helt klart bland det roligaste jag har gjort, och jäklar viken träningsverk jag har idag..

5-kamp, höghöjdsbana och supergod middag med trevligt umgänge var det som stog på schemat efter skoterturen. Helt klart ett superroligt dygn :) Bilder kommer!!

Ingen rubrik

Frida; vad glad jag blir av att du fortfarande läser bloggen då och då!! Textilpluggande kommer passa dig perfekt :) Yo go girl!!

Pappa; anledningen till att jag laddade upp den bilden på dig är för att du alltid ser lika dan ut på alla kort. Det fanns inte så mycket annat att välja mellan..

Eve; vi KOMMER att ses snart!!

Till alla andra;
Sommaren har mest sett ut såhär för mig -> dvs jobba och skratta ute på Mon!


Veckans roliga:

Jag och Linda sitter och kollar på Narnia-Prins Caspian. Lucy viskar om råttan "He's so cute!". (Något som jag alltid sa i Edinburgh) Råtan svarar då "Who said that?!" (Läs detta med Marks rös och ni förstår) Både Linda och jag brister ut i en garvattack.

RSS 2.0