The woman in black

Så sjukt bra film! Helt galet! Skrek högt i Alex öra minst tre gånger och höll på att hoppa ur soffan minst lika många gånger. Med andra ord är det enligt mig klassad som en skräck och extremt sevärd!! SE DEN (men inte ensam)

Rock Star

Såg filmen Rock Star igår, tydligen var det "en sån film man måste se" som man får reaktionen "va?! har du inte sett den" av. Och den var faktiskt bra!
I fredags redovisade vi ett grupparbete "Industrialiserat Byggande", ursprungligen var man fyra gruppmedlämmar men på grund av avhopp (Albin) och sjukdom (Pernilla) fick jag och Mohammed köra redovisningen (i en av de stora föreläsningssalarna) själva. Tydligen måste vi ha gjort det riktigt bra eftersom vi fick högsta betyg!
Efter redovsningen i fredags gick vi först till Vallgatan och sen till Löning på Villan, en riktigt kul kväll som slutade alldeles för tidigt på grund av jobb på lördag morgon. Lite småtrött igår efter jobbet gick jag och Alex till Soda och köpte pizza som vi sen njöt av framför Hitta Nemo, efter det satte jag igång och tvättade 6 (!?!) maskiner.
Söndagar har blivit lite av en pluggdag, så snart kommer pojkarna (Emil, William o Alex) över till mig så vi kan sätta igång med nästa inlämningsuppgift i Byggkonstruktionen. Har hört rykten från studenter i trean att det totalt blev runt 35 handskrivna sidor uträkningar... Sååååå, det är lika bra att sätta igång!

22. Februari

Missade helt att det var fettisdagen igår, tur att jag åt en semla i förväg förra veckan! Boxen gick bra i måndags, svettades som en gris efter fem minuter in i passet och idag sitter jag här med världens träningsvärk. Men det är en härlig känsla!

Idag blir det skola och därefter jobb, ikväll ska jag träffa Albin, Rickard & Desiré en lugn sväng på stan. Jag och Desiré bestämde oss även för att bete oss som normala människor en dag (förhoppningsvis) nästa vecka. Det innebär att släppa skolan klockan tre för att sen sätta oss i solen vid hamnen med en kaffe och bara njuta! För att igår anlände våren officiellt till skåne, det var sol, varmt och fågelkvitter!

Dreamhouse

Såg filmen Dreamhouse igår. Den var både bra och väldigt seg, samtidigt som den var lite halvknepig att hänga med i. Men absolut sevärd, en gång i alla fall..!
Ikväll är det åter igen dags för box efter ett två veckors långt uppehåll och förkylning! Träningsvärk nästa!

Spoitfy Premium

För mindre än ett dygn sedan tog jag beslutet att skaffa Spotify Premium och det har varit det bästa dygnet någonsin.
Igår agerade jag även sjukvårdare till Jenny som ligger sjuk uppe på femman. Jag insåg att Melodifestivalen börjar bli extremt pinsam och även att det snart börjar bli dags för nästa tentaperiod.

Skratt-terapi!

Efter en helt galen vecka i skolan med så sjukt mycket plugg indleddes helgen i torsdags kväll med en utgång till Hvillan. Något trött på fredag morgon fixade vi klart ännu en inlämningsuppgift, käkade lunch och sen tog jag en låååång powernap..
På kvällen möttes jag, Desiré, Johanna, Albin och Rickard upp utanför Oj och fixade kyckling-nachos hos mig. Det blev en riktig myskväll med champange-the och ett kortspel, Rödskägg, som aldrig tog slut! Idag har jag sån sjuk träningsvärk i magen och skrattmusklerna (typ käkarna) efter allt skratt!
Imorse ställde jag klockan lite extra tidigt så att jag skulle hinna gå till jobbet istället för att cykla. Det fick jag bittert ångra på hemvägen, rak motvind och spöregn. Nu ska jag snart ta tag i pluggandet och ikväll blir det som vanligt melodifestival-mys och förhoppningsvis Hitta Nemo :)
En överlycklig William på isen i torsdags

Söndag

Har varit en extremt produktiv och mysig söndag. Började med att plocka ihop all min tvätt från igår plus en massa andra saker som låg och skräpade. Ringde till Therese och hade ett mysigt samtal om livet. Runt ett kom Emil, William och Alex för en sista finish på vår inlämning i Byggkonstruktionen, som för övrigt blev klar klockan nio. Totalt blev det en sjutton sidor lång uträkning exklusive framsida, samt ritningar m.m. Hann även med mycket jonglering, skratt och hockey (!!) under Emils alla pauser, och vi såg även på Så ska det låta (som för övrigt är världens mysigaste program).
Sponsorsimet igår gick suveränt! Mina äldsta simmare lyckades simma 4400m och dom yngsta runt 2500. Konstaterade även att tiden går så himla mycket snabbare när man sitter på kanten och räknar längder än när man själv ligger i vattnet och simmar...
Tog även en skridsko-tur på isen igår, så nu räknar jag mig själv både till hockey-spelare och konståkerska.

Halvtidssittning!

Igår var det halvtidssittning, eftersom jag nu har gått mer än halva utbildningen. Malin hade varit med och anordnat sittningen och det kunde knappast ha blivit bättre. God mat (för att vara sittning) och roliga lekar! Hinner ladda upp lite bilder innan jag ska cykla upp till Helsingborgs sponsorsim!
Lina, William och Malin
Rebecca, Rasmus och jag
Sen blev det lekar

Freeeedag!

Ikväll minsann då blir det halvtidssitting! Vad passar bättre än att gå in halvhjärtat för den? Jag har trots allt en halv förkylning på släp. Känner ni den halva röda tråden löpa genom texten? ;)
Nu ska jag äta en sen lunch och ta en dusch innan vi (jag, Jenny och Anneli) går över till Alex och gör oss i ordning. Ja tro det eller ej, men Alex tycker det är underhållande att se en makeover. Det är i alla fall var vi intalar oss (och honom). Ha det bra!

ScetchUp

Nu minsann har jag inte tid att vara sjuk längre! Här kommer dagen i korthet:
  • 8-10 Föreläsning BIM (Modeleringsprogram till datorn)
  • 10-12 Föreläsning i Byggnadskonstruktion
  • 13-15 Arbete med inlämningsuppgiften i "Byggnadskonstruktionen", tror jag har nämt den innan? Vi ska Dimentionera en hallbyggnad med stomme av limträ.
  • 15-17 Arbete med annan inlämningsuppgift i "Byggprocessen med företagsekonomi", här skriver vi ett arbete om varlfritt ämne inklusive en 15min presentation samt opponering på annan grupp. Vi har valt att fördjupa oss inom Prefabricering och industriellt byggande.
  • 17-18 Mat och mys
  • 18-nu har jag suttit hemma och pysslat lite med ScetchUp (ett annat modeleringsprogram) vilket vi har två inlämningsuppgifter i inom en vecka. Så ikväll har jag bara larvat omkring och testat lite olika kommandon vilket resulterade sig i ett superenkelt hus!! Men jag är stolt ändå :)

Sjukling

Helt galet vad man känner sig både kraft- och hjälplös när man är sjuk. Samtidigt som kroppen saknar energi ligger jag och tänker på en miljon saker jag vill göra! Jag vill gå på föreläsning, jag vill sitta och skratta med alla underbara människor i skolan, jag vill träffa mina älskade simbarn, jag vill laga mat, jag vill åka skridskor, jag vill storstäda lägenheten, jag vill träna, jag vill göra allt! Synd att motivationen bara är på topp när man ligger nerbäddad i sängen med tusen näsdukar utspridda över hela lägenheten...

5. Februari

Vaknade vid ett idag! Vad hände där liksom? Ska sitta med en inläningsuppgift i Byggnadskonstruktionen idag som går ut på att vi ska dimensionera en hallbyggnad med stomme av limträ. Så om 20min kommer Emil och William från Vallgatan och joinar Alex o mig.
I torsdags var det en väldigt rolig turning. I fredags filmmys hos Malin med Andy och kladdkaka (eller räknas det som att man har varit på filmkväll om man somnar 10min in i filmen och sover till slutet?). Igår jobbade jag på morgonen, åkte skridskor och drack varm choklad, pluggade en hel del, tog en sväng till Oj och tittade på Melodifestivalen och Pulp Fiction med Jenny, Alex, Emil och William..
Malin & Rebecca innan turningen
Jag & Jenny lyckas inte se riktigt lika normala ut som tjejerna ovanför
Ola, Bastian & Malin ombord på färjan
Alex & Jag kör en Hockeypose på isen
Här är isprinsessan
Oh yeah!

RSS 2.0