Tuesday

Jaha. Om exakt en vecka sitter jag och mamma på ett litet hotelrum i närheten av Arlanda. Jag kommer vara jättenervös, men oerhört exalterad såklart!

Blev ett 7-timmarspass på badet idag med en herrans massa simskolor, men oj vad kul det var! :)

EVELINA KLARADE SITT KÖRKORT

Glöm inte att kika på resdagboken 'nitsirhc'.

Tji fick jag

Tänkte vara lite hurtig i morse, så jag satte väckarklockan tidigt, käkade frukost och begav mig ut på en lååååång prommenad (1,5h!). Gissa vad som hände när jag var som längst bort? Det började såklart att regna, massor!

Ska eventuellt kika på kameror ikväll, någon som har ett tips?


Kalmar


3 veckor :)

Armarna darrar och kroppen värker, åh denna underbara känsla..! Ikväll var det nämligen dags för Susanna och mig att svettas på ett Box-pass i 75min, och när jag säger svettas så menar jag verkligen svettas. Det var riktigt jobbigt och jäkligt roligt, käkmusklerna fick även sig en regäl omgång av träning.. Träningsverken sitter nog fint tills imorrn då det är dags för Bodypump och simskolor med ingen mindre än Eve.

Annars har dagen mest bestått av att fundera över packning, tänka på Sara som snart mellanlandar i Hong Kong (påväg till Australien) och att ta hand om min supersjuka pappa.

Uppe med tuppen!

I morse var jag riktigt duktig och ställde väckarklockan på 06.15 och släpade mig själv till badet. Det var nämligen dags för djupvatten-gympa med Susanna och Bodis. Kul, jobbigt och skön var det alltt!!

Sedan ägnade jag mig åt återhämtning resten av dagen, förberedde lite packning samt ringde till Sara. Jag förstår verkligen inte att hon åker imorrn -det är jättesnart :) Om tre veckor lite drygt förljer jag hennes fotspår!!

Nu ska jag in till stan och möta upp Mackan för att sedan jobba och klippa mig :)


En fullspäckad dag

Igår blev det en riktigt bra dag! Mamma och jag cyklade iväg till öppet hus på flygplatsen och fick första parkett i flygledartornet när flyguppvisningen satte igång. Vi tog även av oss skorna och gick in i mitt framtida privatplan, samt tog en supergod fika.
Sedan slängde vi oss in i bilen och for iväg till stan där det blev lite små-shopping i en knapp timme. Hemma blev det en dusch och sedan grekisk restaurang på Kungsgatan för att fira Malins 16e födelsedag. Supergod mat som mättade väldigt mycket.. Men det är poängen eh?!

Blev skjutsad till Sara med cykeln på släp. Jag såg ingen mindre än Bodis stå vid busshållplatsen, lite gladare än vanligt, med polarna för att åka in till stan. Undrar hur galant han klarar våran träning idag..!

Hos Sara var det supermysigt, med avskeds-fika och googlemaps där vi nämligen vandrade runt på gatan vi ska bo på i Australien. Vi kom fram till att vi bor i lägenheten över Cake-shop, haha! En väldigt trevlig kväll som avslutades med en cykeltur genom halva staden samtidigt som jag pratade med Linda i telefon. Fick min födelsedagspresent av henne: en betald resa till Sthlm med övernattning, så dit ska jag 25-26 sept. KUL!!


GLÖM INTE LÄGGA TILL ER EPOST PÅ MIN RESDAGBOK - 'nitsirhc'

Ouch!

Första tanken när jag vaknade: "jag kan inte röra mig". Det måste bara betyda att all träning igår gav resultat i träningsverk!? Hmm.. Snacka om vältränad. Gick först på ett bodypump-pass med Eve, lunchade, simmade i drygt en halvtimme (alla ni simmare kan hoppa över att läsa ordet 'halvtimme') med Bodis och hade sedan simskolor i fyra timmar.

Det gick inte sådär jättebra att cykla in till badet igår. Kom på efter ett par hundra meter att jag inte hade någon luft i bakdäcket OCH att jag hade motvind. Lite halvtrött och varm träffade jag Eve inne på badet och möttes av ett "Hej! Har du cyklat?!"

Men huvudsaken är att jag lever! :)


GRATTIS GRATTIS!

GRATTIS TILL LILLASYSTER som fyller 16 idag! :)

Igår hade jag simskolor med Susanna och Embla. Måste säga att det faktiskt är väldigt kul när man står i vattnet och försöker få alla barnen att göra samma sak och hålla huvudet över vattnet utan att hoppa runt som stutsbollar - det är alltid samma utmaning. Barnen gör eller säger alltid så roliga saker, och man blir lika förvånad och engagerad varje gång! Fick även positiv beröm av en förälder :)

Sara har blivit stor!

Igår måste jag erkänna att det blev en ordentlig sovmorgon (måste vila upp mig inför Autralien! -right?!). Efter det cyklade mamma och jag in till stan för att fixa en hel del nödvändiga saker. Kaffe från McDonald's och sedan cyklade jag till badet för att lära Tess allt jag kan på en halvtimme..! Simskolorna gick bra och maten hemma var superdupergod :)

Senare på kvällen cyklade jag åter igen till badet för att möta upp Sanna & Sara. Mathandling och inspektion av Saras lägenhet stod på kvällen schema! Och jag måste säga att lägenheten var supermysig! Precis lagom stor och inredd med personlighet - perfekt!

Nej nu ska jag översätta mitt CV till engelska samtidigt som "Kings of Leons nya låt Use somebody!" spelas i bakgrunden..! (ett litet internskämt)

Dubidubidubidooo!

Måste erkänna att det börjar bli lite tjatigt att höra "Jo men han är uppe i Arvidsjaur som fjälljägare och muckar i början av nästa år".

Kom tillbaka från jobbet nyss och slängde i mig för mycket mat alldeles för snabbt.. Det som hände på jobbet var att Linda kom först och höll mig sällskap. Sen kom även Eve, Bodis och en miljon gummisnoddar skjutandes på mig.. Och sedan kom Eve igen :) Twilight-kväll väntar!

Ska ta mig till VB och möta upp Sara, Linda o gänget - Skoj!

Intressant fakta!

Två intressanta fakta: Idag har jag levt i 7276 dagar :)
                                 Jag kom tia på Tjejgåing i förrgår av 800 deltagare. Träningsverken sitter i än idag..

Ska upp och fortsätta läsa Twilight nu, den är så bra!!

GLÖM INTE LÄGGA TILL ER EPOST PÅ MIN RESEDAGBOK: 'nitsirhc'

Onsdag

Nyss hemkommen från Linköping sitter jag nu och dricker kaffe. Biljetten är nu bokad och klar, bara visumet, försäkringen och sista vaccinations-sprutan kvar nu! :) (Förutom all packning och tusen andra smågrejer..) Men det känns riktigt spännande.

Idag har jag även simskolor med ingen mindre än käraste Evelina!


Australia!

Tog mig en sväng förbi Linköping igår med Sara för att kika på biljetter hos Kilroy Travels. Det hela slutade med att jag gick därifrån med en preliminärbokning på flygbiljett till Sydney den 7e oktober!! Spännande, spännande!

Idag har jag fixat en redig väska och imorrn ska jag tillbaka till Liköping för att köpa biljetten..! Hela magen börjar pirra så fort jag tänker på det, helt underbart.
Vaccination, matlagning och tjejgåing står på schemat för dagen -förutom att sitta och beundra väskan såklart..

Fick nyss reda på att Linda kommer hem i helgen!

RSS 2.0