Två lediga dagar

Sitter med en kopp kaffe, lite naturgodis, en varm dator i knät , P3 på i bakgrunden och regnet som öser ner utanför fönstret. Måste medge att det är väldigt mysigt. Jag har precis kommit hem från affären, slängt in en tvätt i tvättmaksinen och städat köket och nu ska jag bara ta det lugnt fram tills magen skriker efter mat.

Som sagt Harry Potter ikväll med Sara, Linda, Markus, Jennifer och Nalle - Måste erkänna att jag är ett Harry Potter-fan innerst inne! Efter bion ska vi hem till mig en sväng och sedan ut, var man nu går ut en tisdagkväll i "storstaden" Norrköping?

I morgon väntar en klass-reunion! Sedan blir det till att jobba torsdag, fredag, lördag och på söndag har jag bokat in en date med Sara som jag inte har sett på hela sommaren. När jag ändå är inne på ämnet 'sommar' har jag ingen aning om vart sommaren har tagit vägen. Jag har precis insett att jag har tre veckor kvar på jobbet och att jag sedan har ett helt år utan planer.. Intresting..?!


 

Jag, Markus och Ebba ute på nattbad efter jobbet

Working 9 to 5 (10 to 4)!!

Då sitter jag här och väntar på att klockan ska bli tio och att jag ska få börja jobba. Vet ni vad som händer idag? Jag slutar vid fyra, alltså jobbar jag bara halvdag!!

Ikväll ska jag bara njuta av ledigheten och sova lääääänge! Imorrn blir det Harry Potter och utgång med jobb-jänget och på onsdag blir det att träffa lite gamla schoolmates. Gud vad mycket trevligheter jag har att se fram emot!

Men det kanske kan vara bra att ta på sig ett par skor innan jobbet börjar på allvar??

See you later aligator

My Future

Att det ska vara så jäkla svårt med framtiden och att det aldrig kan bli så som man tänkt sig. Jag förstår inte (jag har bara mig själv att skylla, men har väldigt svårt att erkänna det)!

Jag skulle väldigt gärna vilja ha lite tips på en sysselsättning utan kostnad för ett år framöver? :)

Var ute på Holmen igår, riktigt mysigt. Förutom att det inte alls började med att jag var tvungen att hänga upp mina dyngsura byxor på torklinan som av någon anledning gick sönder.. Här kommer bilder!

Fikapaus


Per och Begnt försöker få den elektriska maskinen att fungera


Här ser ni vart jag har ärvt mina miner från

You were a child, crawling on your knees towards it..

Har precis packat väskan och är redo för ett par dagars hårt jobb och slit, tätt följt av en dag ute på Holmen. Ska bli skönt att äntligen få lite gjort om dagarna (jag har nämligen kommit på att jag lätt blir förslappad när jag är ledig).
Igår blev det BILJARD med Linda, och fan vad bra vi är. Vi hade lätt utklassat varenda kotte på Vilbergens bowling (dock var det bara vi och två killar till). Hur som helst var det helt underbart att äntligen få roa sig med lite biljardspelande och skitsnack.

Nyss gjorde jag en av de svåraste sakerna jag någonsin gjort i mitt liv, men mitt hjärta känns 1000 gånger lättare. Jag tog helt enkelt ett steg mot ljuset i tunneln.

Skulle verkligen behöva ett skitsnack med Pavel. Han kommer alltid med positiva kommentarer och uppmuntran..!

Karnebåtfestival i Viken!

Spenderade en underar fredag i Valdemarsvik tillsamans med Emma, Linda och Elvira. Vi upptäckte Valdemarsvik (tog inte sådär jättelång tid) och jag tror minsann vi alla blev positivt överraskade. Lollos uppträdande var nog highlighten på kvällen!
Lördagen bjöd på en otrolig frukost, världens härligaste bad, spikmatta och mys hos Elvira innan det var dags att köra in till stan. På vägen stannade vi och köpte mat tills lördagskvällen då det blev sill, köttbullar och potatis. En riktig tjejkväll. Kvällen slutade hos Linda med ett par vänner-avsnitt (nej jag somnade inte i soffan..) och sedan sängen.

Idag har det varit en väldigt slapp dag. Frukost och lite prat hos Linda innan jag åkte hem, vände och åkte till Elvira för kaffe och ett underbart samtal!! Gud vilken erfekt helg det har varit :)


Linda, jag och Emma vid 'rosariumet'


Kväll i Viken


Powernap på gräsmattan


Jag, Emma och Linda vid hamnen


Sedan blev det dags att gå tillbaka till bilen och åka hem till stan

Fun, fun, fun!

Helgen är planerad och klar! Ska bli riktigt kul att träffa alla underbara igen, viken imorrn med Elvira, Emma, Linda och fler, samt utgång på lördag. Wiiieee!

Har tv:n på i bakgrunden som visar 2½men - med svensk text?! Känns väldigt mystiskt, 2½men visas alltid utan text, i alla fall i Edinburgh. Har precis suttit och kikat igenom Saras Edinburgh-bilder, och det dyker upp väldigt många roliga minnen :)

Det var allt, tack och godnatt.

Mitt liv den senaste tiden

Jag har egentligen inget vettigt att skriva, så fortsätt på egen risk (med varning för uttråkning). Läget är som så att jag var i Edinburgh 22-28, och vad behöver jag egentligen säga om det? Jag tror att det räcker det med ordet 'underbart'. Jag måste erkänna att jag hade lite otur med timingen av flygbussarna tillbaka till Norrköping.. Missade första bussen med ca sju minuter, och tänkte 'Aja, det är trots allt fint väder. Jag kan lika gärna sitta i solen och dricka en kopp kaffe'. Sedan kollade jag busstiderna och nästa tanke var 'Vafan, 2timmar!!'.. Jag köpte mitt kaffe, satte mig i solen och insåg att det var söndag, dvs. tre timmar till nästa buss.. Måste säga att jag var lite smått uttråkad de sista två timmarna..

Tillslut kom jag äntligen hem till huset, slängde upp grejerna från väskan och slängde i nya inför jobbet. Tog bussen ut till Norra Finnö och började jobba på måndagen och jobbade i stort sett konstant tills igår kväll. Kan låta lite jobbigt, men jag får inte glömma att berätta om våra underbara nattbad varje kväll i havet :)

Tja, nu ska jag roa med mig att träffa lite vänner och bekanta ett tag framöver. Troligtvis tills onsdag då jobbet sätter igång igen!!

Ciaaao!

RSS 2.0