BILJETT BOKAD!

Nu ar det sahar att jag ar ledig fran jobbet nasta vecka och bestamde mig lite hastigt for att aka hem till Sverige under ett par dagar. Sa biljetten ar nu bokad och utskriven. Kommer till Skavsta mandag 2 mars och flyger tillbaka till Edinburgh fredag 6 mars. Sa ni som vill traffa mig kan alltid hora av er ;)

27 feb.

Sitter och mumsar pa min Geisha som jag fick medskickad av familjen och kollar pa flygbiljetter hem. Har namligen ledigt fran jobbet mandag-fredag och tankte att jag kunde passa pa att besoka Sverige, men icke. Svindyra biljetter (om man jamfor med pengarna i planboken) och inga tider som passar. Istallet kommer det nog bli att stanna kvar i Edinburgh och forsoka gora sma dagsutflykter till olika turiststallen. Vill bland annat besoka Loch ness, St Andrew och Queensbridge (osaker pa om detta ar ratt namn..). Tankte se om jag kunde forsoka slapa med mig nagon..

Ska aven forsoka tanka over min framtid och planera upp mitt liv lite. Maste fundera pa vad jag vill hinna med och inte! Annars ar livet bra. Borjar dock bli lite deprimerad over att Alex, Julian och Whitney (tre av mina narmsta vanner) snart kommer lamna Edinburgh for ca 2 manaders resande. Det kommer bli svintomt! Men forhoppningsvis kommer jag och Prue aka och mota upp dem, som planen ser ut nu, i Kroatien. (Sager dock inte sa mycket, eftersom planen andras hela tiden).

Whitney & Jag. Det gar inte att inte alska henne.

25 feb

Mark gick upp i rok igar, sa det blev inget Hard Rock tyvarr.. Istallet gick jag och lade mig runt 12. Nar Whitney och jag kom in i rummet lag alla redan i sina sangar och pratade. Sa det blev en mysig pratstund i rummet innan jag somnade igarkvall.

Idag sov jag till halv tio da jag vacktes av Scott, precis som han lovade igar. Jag fick min hejda-kram och det kanns redan tomt. Frammat elva kom jag ner till koket och Alex var i full gang med min frukost! Det var supergott, bacon, egg, toast och apelsin. Allt jattefint upplagt! Som sagt, han jobbar ju i ett kok ;) haha!
Starten pa dagen var kanon, men forstordes nu nar jag kom till bibban och skulle lasa igenom mitt engelska CV som Kerry hade hjalpt mig att fixa. Nu kan jag inte oppna dokumentet, for jag tror att det blev nagot fel nar vi sparade det. Skit, maste satta mig och skriva om det.

Prue och jag ska vandra ivag till Red Fort (Den indiska buffen) om ett tag for lunch. Det ar latt basta och godaste stallet i stan, eller hur Malin?

Laddar upp denna vackra bild pa Kerry och mig, eftersom han ar helt underbar och alltid finns omkring nar man behover en kram! Jag alskar honom!

HARD ROCK?

Gud vad underbar middagen var igarkvall! Helt fantastisk. Oslagbar!

Resten av kvallen spenderades i biljardrummet (lyckades vinna en match tillsmans med Julian mot Emily och Kerry) dar det var en harlig stamning! Vi tog en svang till the Bank Bar (under det snobbiga hotellet, nara Hunter Square, som vi diskuterade mamma?) och sedan till Espionage innan vi gick hemmat. Det var helt klart en av de roligaste kvallarna nagonsin!

Idag gick jag upp runt elva och motte Julian i koket dar vi gjorde crepes med nutella till frukost. Hur gott som helst! Whitney, Emily och jag tog sedan en svang till Starbucks for kaffe och satt och mos i sofforna under alla vara tacken. Somnade en stund och gick sedan ivag hit till bibban.

Har precis avslutat ett superlangt mail till Eve nu och ska straxt ga hemmat for att laga en liten sallad. Ikvall har Whitney och jag pratat om mat pa Hard Rock Cafe, sa vi maste dra med oss Mark dit, annars far vi inte 50%rabatt ;)

For ovrigt ska jag bara njuta av min ledighet och imorrnkvall ska Linda och jag pa prommenad for att prata av oss om allt som har hant. Jag ska aven fa en kanadensiskt frukost av Alex imorrnbitti. OCH Whitney flyttar in till mitt rum idag :) Whey! Jag kommer inte vara ensam tjej langre, minns knappt nar jag bodde med en tjej sist.
Scott ska aka ivag imorrn och det kommer faktiskt bli riktigt trakigt. Pa sista tid har han blivit min favorit-rumskamrat som alltid vaknar nar min vackarklocka ringer pa mornarna. Han satter sig upp i sangen, petar pa mig och fragar vad klockan ar innan han somnar om pa 2sekunder. Han ar helt underbar, verkligen en person som njuter av livet och som driver med allt och alla!

Hej hopp!

De senaste sju dagarna (inklusive idag) har jag jobbat atta timmar om dagen, sa nu har jag valdigt trott i hela kroppen.. Ikvall kommer Prue laga en middag till mig eftersom hon lovade att ta hand om mig nar Linda och Sara akte. Igar fick hon ett sadant daligt samvete over att hon inte hade gjort nagot for mig an, sa ikvall ska hon ta hand om mig. Jag tror att hon haller pa att laga nagonting med skaldjur, och jag vet att hon sprang omkring med en flska vin till middagen. Jag kan knappt vanta och se vad hon fixar!

I ovrigt har det inte hant sa mycket eftersom jag bara har jobbat. Har varit ute och atit lite middagar da och da med lite olika folk och bara njutit over hur underart allt (forutom mitt jobb) ar har borta. Staden och alla manniskor, det ar helt fantastiskt!

Kan meddela att jag har dromt och tankt pa engelska anda sedan L o S akte har ifran.

Mamma, du borde verkligen vara har nu! Ena sluttningen (motsatta sidan mot slottet) i princess gardens ar full med krokusar. Och jag skamtar inte nar jag skriver, FULL! Du kan knappt se graset for alla lila, gula och vita blommor. Det verkligen lyser och nastan glittrar om dem nar solen lyser. Kontrasten mellan den blaa himlen, grona graset, morka byggnaderna och blommorna ar helt otrolig! Forsokte ta ett kort, men det blev inte i narheten lika bra som i verkligheten..

Nu skriker min mage efter mat, sa jag ska vandra ut i koket och se hur det gar for maten :)
Ciao!

Inget battre for mig...

Nu sitter jag i soffan med tacket runt mig i commonroom med Julians laptop i knat och skriver CVn och soker jobb. Nyss fick jag en kopp te av Emily. Anledningen till att jag gor detta ar framst for att jag ar sa sjukt trott pa mitt jobb samt for att jag ar sjuk och inte har nagot battre for mig. Tror att jag har lite feber, vet att jag har halsont samt huvudverk.. Usch.. I bakgrunden visas 'Who's line is it anyway?'.

Dagen borjade i alla fall valdigt bra, Julian och jag gick och kakade frukost ute! Det blev vaffla med bacon, lonnsirap och sallad. Samt en kopp kaffe! Supergott! Det jag har planerat idag ar att laga mat, ga till Mama Said och kopa brod samt tvatta ivkall.. Spannade dag, eller hur?

Pa alla hjartans dag gick jag pa en date med Whitney till ett stalle som Jake tipsade oss om. For att ga pa toaletten var man tvungen att ga genom en bokhylla! Kortfattat var det varldens samsta alla-hjartans-dag, men den roligaste att skratta at efterat!

Igar gick jag pa bio med Prue, Whiney och emily, sag 'Benjamin Button'. Helt okej, men lite skum.. Hade Eve varit med hade hon inte forstatt mycket ;)

Myskvall

Igarkvall hade vi en supermysig kvall. Alla hostelets tjejer samlades i soffan framfor TVn, och alla hade kopt med sig sitt egna snacks. Pa TVn visades inget mindre an Sex And the City. Vi satt ihopkrupna under filtar och tacken och pratade en massa skit, supermys!

For ovrigt har nu Dan flyttat in i mitt rum, och det ar nu jag med fyra killar. Varje gang jag kliver in i rummet tanker jag, 'vad ar det som luktar?' innan jag inser att det ar spray-deo. Sa nu luktar alla mina saker kille! Underbart! Men jag ska inte klaga allt for mycket, eftersom jag tycker det ar mycket battre att bo med killar an tjejer, de har mer respekt for mig och har ungefar lika bra ordning pa sina saker som jag...

For ovrigt jobbar jag sex dagar nasta vecka, ledig pa mandag. Tank pa det ni, alla som ar pa semester!?!?

Vad har hant sedan sist?

  • Jag har jobbat och fatt lon.
  • Jag har ringt till Elvira, och det var helt underbart att fa prata med dig igen, saknar dig massor!!
  • Linda har upptackt att det gar att smutta pa Bailys (om man blandar ut den valdigt mycket med mjolk)
  • Julian har lart mig gora 'mocca'; knappt en tesked kaffepulver, en tesked chokladpulver, kokande vatten, samt lite mjolk
  • Prue har flyttat upp till Staffroom och har lamnat mig ensam i rum 8 med fyra killar, sa alla mina saker luktar Jakes deo. Mums! (ironi)
  • Jag har kopt mig tva nya kuddar, och sover nu lycklig med tre kuddar, ett tacke och en sovsack i min sang bland alla pojkar.
  • Jag, Linda, Whitney och Julian at en skotsk frukost pa SX igar, och jag har nu testat riktig haggis. Ingen hit nar man vet vad det bestar av..

Idag har jag och Alex tagit en prommenad pa ca 30min till den botaniska tradgarden, och gud vad vackert det ar! Det var stralande sol och det kandes som var i luften. Inne i tradgarden lag snon kvar pa marken och det var en tyst och fridfull stamning. Vi gick omkring i en timme och bara njot och pratade om allt. Vi passade aven pa att mata ekorrarna och faglarna, och en ekorre at brod ur min hand, samt bet mig i fingret!! Det var en helt underbar dag och jag kommer verkligen sakna honom massor nar han aker.. Det ar bara fem veckor kvar!!
Pa vagen hem stannade vi till vid en fruktbar och kopte oss en varsin smoothie, jag kopte en med coconut och pineapple, supergott!

Linda och Sara har nu akt, sa nu far jag fixa allting sjalv. Maten ikvall kommer Kerry laga till mig, Swedish meatballs fran IKEA!! Och i utbyte ska jag laga middag till honom i overmorrn (nagon som har ett forslag pa vad?). Imorgon ska jag fixa kottbullar (egna) till Alex, och av honom ska jag fa en 'canadian breakfast'. Vet inte riktigt vad som ingar dar, men jag horde 'murple sourup' och tankte JA!!

Ikvall ska jag dricka te, ladda min mobil och ata en maraboubit!!


Barn pa nytt!

Sitter och kollar pa lite kort och upptacker att jag har glomt att skriva om en himla massa saker! Sa har kommer bilder sa ni (mamma) kan koppla ihop handelser och manniskor med namn.

Efter fikan med Emily och Linda tog vi aven en liten svang till varat andra favoritstalle vid mosken.
  

Dagen efter fikan var dagen med stort D. Jag, Marc och Bradford bestamde oss for att ga ner till vattnet (det ar en bra bit, kolla pa en karta!) for att se Queen Elisabeths bat samt ga forbi den botaniska tradgarden pa vagen hem. Det borjade bra, vi gick at ratt hall och hittade en underbar lekplats dar vi passade pa att leka en stund.
Sa smaningom fortsatte vi ga och kom tillslut ner till ett 'hamnomrade', men vi kunde inte na vattnet. Vi foljde en vag at hoger i drygt 20min innan vi gick in pa en bensinmack for att fraga om vagen. Han pekade at andra hallet och sa att vi skulle ga tillbaka i ca 25min. Vi vande och fortsatte ga..

Vi kom fram till en plats dar vi tyckte att baten skulle legat, men sag ingen bat. Istallet hittade vi ett fik och tog en kaffe innan vi borjade leta efter den botaniska tradgarden. Efter en stunds prommenerande sag vi en karta och upptackrte att vi hade vartit tva kvarter ifran baten. Ennu en lekplats hittades och sedan gick vi vidare. Vi gick och gick och gick in i en atervandsgrand. Hur som helst prommenerade vi vidare hur lange som helst innan vi hittade en gata som ledde hemmat..

Totalt sett var vi ute i en prommenad pa 5 timmar utan att se nagot alls. Det var ett riktigt aventyr!
   


Ett annat aventyr var nar jag, Emily, Marc och Prue gick till 'favoritfiket' och tog en kopp kaffe samt spelade en omgang 'Battleship'. Tyvarr forlorade jag och marc efter en hard kamp. Efterat bar det av till lekplatsen i Princess Gardens for lite underhallning. Manga kort blev det och jag skrattade konstant. Helt underbart att vara barn pa nytt!

       

Jag kan stolt meddela att jag igar efter jobbet stack ut och sprang! Dock borjade det snoa pa mig, men jag kande mig valdigt duktig och hurtig efterat :)

SNO!

Igar snoade det, MASSOR!! Jag jobbade hela dagen och sag snon fram mitt fonster och jag verkligen langtade ut for att leka i den! Men nar jag slutade jobbet fick jag smaspringa hem i hagel (?) for att jag skulle hinna byta om innan vi gick ivag till en bar for lite cocktails som jo hade fixat med. Hon aker namligen harifran pa torsdag och igar var det en tjej-mys-avskeds-kvall.

Den borjade med lite cocktails, sedan filmtittande i Nickolas rum (manager pa hostelet) dar alla satt utspridda under tacken i vara pyjamasar och at chips, vindruvor, kex och brie. Verkligen jattemysigt med en riktig tjejkvall! Nar filmen var slut gick vi alla ner till koket dar nagra hade fixat med lite plock-'mat'. Det bestod bla av 'fairy-bread', som man tydligen ALLTID hade pa sina barkalas i Australien nar man var mellan fem och tio ar. Det fanns pastasallad, minipajer och vitloksbrod.
Det jag inte for glomma att namna at grejen som Jo fixade. Det var rulltarta som hon skar i bitar, gele, vaniljsas, mandariner och jordgubbar. Allt blandat!?

Det blev massor prat och alla blev sa matta! Disken vantade och vi hade valrdens teamwork, ni skulle blivit imponerade av oss! linda och jag tog en prommenad till slottet i regnet och satt och pratade en stund med mark innan jag tillslut gick upp och lade mig.

Idag ar jag ledig och det som ar planerat ar en fika med emily och mark pa varat nya favoritfik. Det ar som en blandning mellan Varldensbar och Choklad och Muffinskompaniet. Helt perfekt! Ungefar i samma stil som Brass Monkey. Supermysigt.
Imorgon jobbar jag, men ar ledig pa torsdag igen :)


RSS 2.0