Lane 4 Race

Spenderade gårdagen på Lane 4 Race i Höganäs simhall. Simhallen var riktigt fräsch, knappt två år gammal, med en ventilation snarlik Skärblackas och endast sex banor. Arkitekturen gillade jag starkt däremot!
Hade fem fjortonåringa simmare från gruppen med mig igår, åtta lopp och sju pers! Killarna simmade 200fritt på 2,07 och 2,14 och 100fjäril på 1,06 och 1,11. Tjejernas tider på 100fjäril blev 1,10 och 1,11. BRA!

Idag funderar jag på att åka ut till Väla och IKEA för lite mys-shopping. Hål i alla strumpor är inte det bästa när vintern närmar sig och vem vill inte ha en myslägenhet att njuta av i höst? Även räkna ifatt Strukturmekaniken är planerat.

24. Oktober

Har blivit av med ett vuxenpoäng idag samt snabbt tjänat in ett nytt. Gustav (10år) frågade innan träningen varför jag inte var på träningen förra onsdagen (yes, dom har koll på mig mina barn).
"För att jag hade jättemycket i skolan, många stora prov och så" svarade jag.
"Vadå, går du fortfarande i skolan!?!?!?" sa han med förvånad röst (minus ett vuxenpoäng)
"Ja, jag läser på universitetet" (plus ett vuxenpoäng)

Hur som helst, tentorna är äntligen skrivna. Ska inte ta upp ordet tenta igen förrän nästa tentaperiod, dvs om 7 veckor. Fram tills dess blir det många lååååånga dagar i skolan. Ja vi slutar 17 varje dag utom fredagar. Och även många timmar på bassängkanten.
På lördag ska jag iväg på tävling med A2, Lane4Race i Höganäs! Är riktigt pepp!

Helgen som var har jag legat i soffan med the, förkylning och boken "En dag". Herre gud läs den säger jag bara!!! Den perfekta boken för en mys-söndag. Prio nummer ett denna vecka är att bli av med förkylningen!


Allvaret har börjat...

Huvudet väger flera ton, lägenheten är kaos, det är svårt att bilda meningar utan att använda ord som polymerer, biolgiska angrepp, kalkbruk, fuktkvot, fibermättnadspunkt, krypning, hållfasthet, porstorlek, elasticitetsgräns, bindemedel, brottgräns... Med andra ord, tentaveckan är i full gång!

Dagen har spenderats pluggandes i rosa gummistövlar i skolan och imorgon är det plugg i mjukiskläder och underbara tofflor här på Bryggare.

Dessa två bilder togs i fredags



En vecka:

På en vecka hinner man med mycket:

 - 5 simpass (som tränare, ej simmare)
 - En Glee-myskväll med Jenny
 - 2 tentor
 - 3 gympass
 - Lägga mer fokus på godisätande än pluggande
 - En underbar cykeltur runt Helsingborg med Malin, som avslutades med en nacho-tallrik på Tivoli inklusive en öl
 - Många trevliga rundor till Oj med mycket trevligt sällskap
 - Prat med folk över balkong-räcket, skrikandes från gatan upp till 5:an samt så lite korridors-skvaller
 - Halft ha sönder den bakre stänkskärmen på cykeln
 - Inse att det inte vore dumt att äga en mössa, men att det verkligen är dags att börja använda vantar
 - Tända ljus i lägenheten
 - Laga god mat i form av kyckling- majs- och broccoli-paj samt pannkakor
 - Försöka få en halft sjuk granne att dricka honungsté istället för att äta glass
 - Fixa världens bästa popcorn
 - Lägga 342kr på en bok vid namn "Introduktion till strukturmekanik"
 - Men det bästa av allt var ett överraskningspaket från England och Therese!!!!!

Listan kan göras lång, men nu blir det fokus på materiallära!!


Fick precis denna charmiga bild av Jenny på mig och Anneli

Havreknäcke, ägg och kaviar!

Tacka vet jag havreknäcke, ägg och kaviar - mums! Funkar jämt, frukost, lätt lunch, kvällsmat!

Blev en helt knäpp söndag igår, satt och pluggade nästan non-stop 10-20 (tog en snabb prommenad till OJ för att ladda upp med mer frukt). Tillslut var hjärnan supertrött, men eftersom jag bara hade suttit stilla hela dagen kunde kroppen inte sova, låg och vred o vände på mig hur länge som helst. Men ikväll ska det bli ändring på detta, först en cykeltripp till och från jobbet och sen blir det gym!

På torsdag är det tenta i "byggteknik med företagsekonomi" usch, fy, blä käner jag inför den...

Medaljjakt!

Är nyss hemkommen från min första simtävling som riktig tränare. Och gud vad stolt jag är över mina små simmare. Medaljjakten är en tävling i Helsingborg där det gäller att simma så snabbt som möjligt (nehe?) då vissa tider motsvarar guld- och silvermedaljer. Detta för att ge de yngre en push till att tävla mot sig själva istället för andra.

Då min yngsta grupp för fösta gången simmar på eftermiddagen (tillsammans med alla de stora simmarna) och jag aldrig har upplevt tränarsidan av en tävling, blev det lite smått kaos till en början. Det var tusen frågor som ställdes varje sekund, och mitt i allt bestämde sig tävlingsledaren för att köra med flygande start. Det blev en snabb förklaring och två sekunder senare körde tävligen igång. Typ. Men bra gick det, riktigt bra!! En diskning och många medaljer senare var tävlingen över :) En riktigt rolig dag!!

Ser verkligen fram emot SumSim Rix i december, kommer bli riktigt häftigt att följa simmarna och ha tävligen på hemmaplan.

Nu ska jag gräva ner mig i den 562 sidor långa Byggnadsmaterial-boken. Det är ju inget coolt att äga en sådan tjock bok om man inte kan flasha med lite kunskap...!

Födelsedagshelg!

Har haft en hur bra födelsedagshelg som helst! Mycket mys, god mat och efterrätt samt underbart umgänge med nära och kära :) + ett par paket!

På väg till mysiga Helsingör


I Helsingör


Underbart på färjan


Födelsedagsmiddag


Vad vore en födelsedag utan en rosa kalas-hatt!?

RSS 2.0