Raindrops keep fallin' on my head..!

Idag är det tisdag och tisdagar innebär regn. Jag tror att det är något personligt mot mig. Gud vet att jag hatar att cykla i regn. Gud vet även att jag har börjat jobba på tisdagar. Gud tänker nog: "mohaha, idag är det tisdag och idag ska Christin få cykla till jobbet i regnet-IGEN!". Det är vad jag tror.


Härliga helg!

Min coola vän Malin har gått och blivit ännu coolare genom att skaffa sig den absolut coolaste frisyren någonsin (observera den knall-röda slingan på vänster sida)!



Min helg började i torsdags. Gillar schemat skarpt då helgen alltid startar på torsdagar 10.00. Malin lurade med mig hem till henne i torsdags genom att erbjuda mig lunch om jag hjälpte henne färga håret. Det tyckte jag lät extremt rättvist. Efter lite stress hann vi cykla tillbaka till mig lagom tills min nya fadder-grupp knackade på dörren för grillning och mys i min lägenhet. När vi alla hade blivit mätta och lite gladare cyklade/gick vi till hamnen för turning med resten av Campus. Båten gungade mycket och istället för att besöka Danmark tre gånger, tog färjan oss dit en gång för att därefter stanna i Helsingborg.

Nu testar killen ovanför mig hur mycket han kan skruva upp sin bas - tur för honom att han har bra musiksmak! ;)
Igårkväll gick jag över till grannen med en 42"tv och utnyttjade honom genom lite sällskap och filmmys. Han hade installerat någon anläggning (tror närmare bestämt att det är en bas av något slag) under soffan, så soffan vibrerade i takt med filmen. Superkul!

 


Skor

Jag har köpt nya superfina (ekologiska) skor!


RSS 2.0