Bilder från Shettland, Orkney, Inverness

Hostelet i Lerwick, Shettland -5stjärningt


Utsikt över Lerwick


Sälar inne i staden


På prommenad


Längst med 'strandprommanden' i Lerwick


Troligtvis en av de mest blåsiga dagarna i mitt liv


Världens bästa Julian


Turist i Kirkwall, Orkney


Uppe i 'the Bishops palace' i Kirkwall


Julian, jag och Jule (tysk tjej som vi lärde känna på EBH, och som mötte upp oss en dag i kirkwall) på dagsutflykt


Lamm och får fanns överallt!


'Standing stones of Brodgar'


Efter lite kommunikationsfel hamnade vi i Stromnes, och här spenderade vi två timmar bla på denna lekplats


En delfin, en liten bit utanför Inverness


Vackra och helt underbara staden Inverness


Loch Ness-monstret!!


Jag med Loch Ness i bakgrunden


Omkringvanding på det gamla slottet vid Loch Ness


Jag och Julian med slottsruinerna bakom oss


Julian på tåget påväg hem till Edinburgh

Hem till Sverige

PA FREDAG LANDAR JAG I SVERIGE FOR GOTT. HOR AV ER O NI VILL TRAFFA MIG ;)

Shetland

Har nu kommit framtm till Lerwick, Shetland och "staden" ar jattemysig. Jag fallde kommentaren om att den liknar ett stort dockhus! Allting ar jattelitet och supervackert. Efter tva timmars tagresande, fem timmars omkirngvandring och sedan 14,5 timmar farja kom vi antligen fram imorse runt halv 8. Hittade ett litet stalle och kaka frukost pa och checkade sedan in pa det 5stjarniga hostelet (som har ett superbra biljarbord). Vi somade i rummen och vaknade runt tolv och vandrade omkrign ett tag, kakade lunch och tankte sedan ta en bat som aker runt en o, men eftersom vinden ar for kraftig har de stallt in alla turer fram tills lordag=vi aker pa fredag harifran.. Sa nu ska vi foroska hitta nagot annat att gora resten av dagen. Imorrn blir det bussresa ner till den mest sodra delen av Shetland for att titta pa lite coola grejer! Ananrs har vi SOL (blandat med sma fjuttiga regnmoln, ingenting om man jamfor med Edinburgh) och som sagt valdigt mycket vind! Nu ska jag inte sitta har mer, utan ga ut och se lite mer av varlden! Ciao!

Final countdown

Har precis slutat jobbet for dagen=tre dagar kvar! Wie!

Igar bokade jag och Julian biljetter till Shetlandsoarna. Kanns valdigt bra att antligen ha tagit tag i det, har skjutit lite for lange pa det.. Men nu ar det fixat! 

Efter biljettbokningen blev det kricketspelande med Linda, Mark, Alex och Julian i soliga Princess Gardens. Superkul och jattemysigt!

Det var aven valborgsfirande, lite udda om man jamfor med majbrasan hemma. Det borjade med lite lekar i kanadensarnas lagenhet innan vi gick till Calton Hill tillsamans med ca 15,000-20,000 andra manniskor for att kolla pa upptradanden. Upptradandena bestod bla av nakna manniskor med kroppsmalningar som dansade omkrign innan en stor eld tandes vid tolv/ett. 
Det var som sagt lite udda, men valdigt mysigt att sitta ihopkurade i morkret under en stjarnklar himmel med utsikt over hela staden. 

Sag precis att Prue hade lagt upp denna bild pa facebook. Maste saga att min familj har vuxit lite pa sista tiden :) Som sagt, det kommer bli tufft att aka ifran allt och alla...
 

RSS 2.0