Pyssel-helg

Jag har haft ett par oerhört produktiva dagar denna helg. Mestadels har jag jobbat och då har huvudsysslan varit att fundera ut hur man får tiden att gå snabbt, då det inte finns mycket arbete att göra.. Annars har jag haft ett fullspäckat schema med filmkvällar och mys, har även lyckats äta chips nästan varje dag. På söndag får jag besök från Belgien och imorgon är det Kalmar som gäller. Här kommer bilder på helgen i korthet:
Konstnär: Malin & Christin




Här pysslade jag och Katta med att göra en kortlek

Uppdatering påväg!

Satt med Elvira och käkade lunch igår då vi båda kom fram till hur pass slapp och lat man blir när man inte pluggar. Vi kom överens om att då vi båda pluggade hann vi med oändligt mycket saker som tex. att läsa böcker, träffa vänner, plugga, skriva dagbok, blogga, extrajobba, träna osv. osv. Medans vi båda nu gör knappt en bråkdel av det vi brukade, förutom att jobba mer än förut.
Denna konversation tänkte jag för en gångs skull fundera över och på så sätt stegvis ta mig tillbaka till mitt disciplinerade jag. Jag kommer verkligen behöva disciplin till hösten då en högskoleingenjörsutbildning inom byggteknik och arkitektur väntar i Helsingborg!

Nu ska jag iväg till Himpa för att bada/simma med Bodis en stund innan jag ska hem igen och fortsätta med repetitionsmatten inför hösten.. Livet är allt bra underbart


RSS 2.0